Basen Władysława IV w Gdańsku - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983). (Gdańsk, 1979)
Przedstawia statki w basenie Władysława IV w Porcie Gdańskim, 1979 rok.
Tytuł na rewersie.
Data na rewersie.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: Fotografie -- Polska -- 1970-.; Statki -- Polska -- 1970-2000 -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie; Port (Gdańsk, Polska) -- fotografie; Fotografia prasowa; Fotografie -- Polska -- Gdańsk