Ogłoszenie w związku ze stale pograszającą się dla świata pracy sytuacją mieszkaniową. (Sopot : [s.n.], 1946)
Afisz inf. o mających nastąpić kontrolach lokali mieszkaniowych czerwiec 1946.
Keywords: Mieszkanie -- Polska -- Sopot -- 1945-1970 -- druki ulotne; Sopot (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Sopot (Polska) -- 1945-1970 -- źródła