Hala Targowa i Baszta Jacek przy Placu Dominikańskim / fotografia Karol Nowaliński. - Nowaliński, Karol (1935- ). (1980)
Przedstawia Halę Targową i Basztę Jacek, widok z ul. Podwale Staromiejskie, około 1988 r.