Danzig Langebrücke mit Krantor. ([S.l. : s.n., 1905)
Przedstawia widok Długiego Pobrzeża oraz Żuraw, widok od strony Ołowianki, ok. 1915 r.
Data wg przedstawienia i budowy k. poczt.
Fot. Gd.
Keywords: Karty pocztowe -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.; Żuraw Wielki (Gdańsk, Polska ; brama) -- karty pocztowe; Gdańsk (Polska) -- 1900-1945 -- karty pocztowe