Piwnica literacka. ([Katowice] : [wydawca nieznany], 1983)
Afisz inforumujący o imprezie.
Miejsce wydania na podstawie treści.
Keywords: Suchanek, Jerzy -- (1953-2018); Literatura polska -- 1970-2000 -- druki ulotne; Studenci -- Polska -- życie artystyczne -- 1970-2000.