[Afisz. Incipit] Obywatele! W dniu 16 listopada 1950 r. w murach bohaterskiej Warszawy ... rozpoczął swe obrady II-gi Światowy Kongres Obrońców Pokoju. ([wydawca nieznany], 1950)
Afisz informujący o Kongresie Obrońców Pokoju w Malborku wraz z programem obchodów.