Wpływ osobistych celów oraz dążenia do bycia szczupłą na (nie)wyrażanie złości u kobiet z bulimią psychiczną, otyłością i prawidłową masą ciała / Anna Brytek-Matera. - Brytek-Matera, Anna
Eksterioryzacja złości, cele osobiste, negatywny obraz ciała, zaburzenia odżywiania, otyłość.