[Afisz. Incipit] Niedziela, 7 listopada 1948 r. uroczystości zakończenia miesiąca polsko-radzieckiego ... (Wejherowo : [wydawca nieznany], 1948)
Afisz z programem obchodów w Wejherowie.
Keywords: Wejherowo (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.