IV. Abonnements-Konzert. (Danzig : [s.n., 1911)
Druk z programem wieczoru artystycznego, który miał miejsce w Danziger Hof (nieistniejący gdański hotel przy ul. Dominikswall) 7 marca 1911 r.
Rok wyd. ustalono na podstawie katalogu historycznego GD PAN.
Keywords: Życie artystyczne -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.; Gdańsk (Polska) -- 1900-1945 -- źródła