Warszawa-Monte Carlo : Sobiesław Zasada / Janusz Uklejewski fotografik. - Uklejewski, Janusz (1925-2011) (1962)
Przedstawia Sobiesława Zasadę przy samochodzie na Długim Targu w Gdańsku podczas rajdu Warszawa-Monte Carlo, 1962 rok.