[Afisz. Incipit] Dożynki 79 miasta i gminy Pelplin. (Tczew : [wydawca nieznany], 1979)
Afisz z programem dożnek 21.09.1979 r. w Kulicach.
Keywords: Kulice (Polska, województwo zachodniopomorskie).; Druki ulotne -- 1945-1970.