Gdańsk : estakada Leningradzka / artysta fotografik Janusz Uklejewski. - Uklejewski, Janusz (1925-2011) (1974)
Przedstawia widok na skrzyżowanie ulic Okopowej i Podwale Przedmiejskie oraz węzeł Okopowa wcześniej estakada Leningradzka, widok od strony południowej.