Danzig Inneres der Marienkirche [Dokument ikonograficzny]. (Verlag: Clara Bernthal, 1905)
Przedstawia wnętrze kościoła NMP, widok z góry w kierunku ołtarza głównego, z lewej widoczna ambona, ok. 1915 r.