Danzig Inneres der Marienkirche [Dokument ikonograficzny]. - Clara Bernthal (Gdańsk). (Danzig : Verlag: Clara Bernthal, 1905)
Przedstawia wnętrze kościoła NMP, widok z góry w kierunku ołtarza głównego, z lewej widoczna ambona, ok. 1915 r.
Data wg budowy pocztówki i biogramu wyd.