[Afisz. Incipit] Obwieszczenie : podaje się do publicznej wiadomości, że po 1 września 1980 r. aresztowano / Komitet Obrony Więzionych za Przekonania. ([wydawca nieznany], 1980)
Afisz informujący o aresztowaniu Leszka Moczulskiego, Wojciecha Ziembińskiego, Tadeusza Stanskiego, Zygmunta Goławskiego, Jerzego Sychuta, Tadeusza Jandziaszaka, Krzysztofa Bzdyla, Romualda Szeremietiewa.