[Afisz. Incipit] Rozporządzenie porządkowe Naczelnego dyrektora Gdańskiego Urzędu Morskiego o przepisach bezpieczeństwa przeciwpożarowego morskich portów handlowych / Fr. Modrzewski. - Modrzewski, Franciszek (1902-1985) ([wydawca nieznany], 1949)
Afisz z treścią rozporządzenia.