[Afisz. Incipit] Rozporządzenie porządkowe Naczelnego dyrektora Gdańskiego Urzędu Morskiego o przepisach bezpieczeństwa przeciwpożarowego morskich portów handlowych - Modrzewski, Franciszek (1902-1985). (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1949)
Afisz z treścią rozporządzenia.
Keywords: Urząd Morski (Gdańsk).; Urząd Morski (Gdańsk); Pożary -- prawo -- Polska -- Gdańsk (region) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.; Druki ulotne