[Afisz. Incipit] Powszechne domy towarowe Gdańsk-Gdynia oragnizują w dniach od 24 do 30.X.55 wystawę sprzedaż ... ([wydawca nieznany], 1955)
Afisz informujący o wystawie organizowanej przez domy towarowe Gdańska i Gdyni.