[Afisz. Incipit] Powszechne domy towarowe Gdańsk-Gdynia oragnizują w dniach od 24 do 30.X.55 wystawę sprzedaż ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1955)
Afisz informujący o wystawie organizowanej przez domy towarowe Gdańska i Gdyni.
Keywords: Handel -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.