Zawody piłkarskie Lechia-Gedania. (Gdańsk : [s.n.], 1947)
Afisz inform. o meczu 27.09.1947 r. na stadionie w Gdańsku-Wrzeszczu.
Keywords: Lechia Gdańsk -- 1945-1970 -- druki ulotne; Klub Sportowy "Gedania" (Gdańsk) -- druki ulotne; Odbudowa ze zniszczeń wojennych (1939-1951) -- Polska -- Warszawa -- druki ulotne; Piłka nożna -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970 -- druki ulotne