["Stefan Batory" w doku Gdańskiej Stoczni Remontowej] / fotografia J. A. Folwarczny. - Folwarczny, Jan Antoni (1949-1991) (Krajowa Agencja Wydawnicza, 1979)
Przedstawia transatlantyk "Stefan Batory" w doku Gdańskiej Stoczni Remontowej, luty 1979 r.