["Stefan Batory" w doku Gdańskiej Stoczni Remontowej] - Folwarczny, Jan Antoni (1949-1991).; Krajowa Agencja Wydawnicza (1974-2004). (Gdańsk : Krajowa Agencja Wydawnicza, 1979)
Przedstawia transatlantyk "Stefan Batory" w doku Gdańskiej Stoczni Remontowej, luty 1979 r.
Tytuł nadany przez katalogującego na podstawie opisu pod zdjęciem.
Opis pod zdjęciem: Do największej w Polsce, kliniki statków - Gdańskiej Stoczni Remontowej, przybył 24 stycznia "Stefan Batory". Po przeprowadzeniu niezbędnych prac remontowych, ponownie wyruszy na atlantyckie szlaki.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Stocznie -- Polska -- Gdańsk -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie