Popatrz na ptaszka / Kurt Vonnegut ; z ang. przeł. Izabela Matuszewska ; [słowo wstępne Sidney Offit]. - Vonnegut, Kurt (1922-2007 ; jr.) (Wydawnictwo Albatros A. Kuryłowicz, 2012)
Wybór 14 niepublikowanych opowiadań.