Popatrz na ptaszka - Vonnegut, Kurt (1922-2007 ; jr.).; Matuszewska, Izabela; Offit, Sidney (1928- ).; Wydawnictwo Albatros (Warszawa : Wydawnictwo Albatros A. Kuryłowicz, 2012)
Wybór 14 niepublikowanych opowiadań.
Keywords: Nowele amerykańskie -- 1990- -- tłumaczenia polskie