[Afisz. Incipit] Zarządzenie. Na podstawie ustawy ... Zarządzam przymusowe szczepienia ochronne A. przeciwko ospie ... / Piotr Nowak. - Nowak, Piotr (1921-?) ([wydawca nieznany], 1950)
Afisz informujacy o szczepieniach przeciwko ospie w Sopocie, 18.04.1950 r.