[Teatr Muzyczny w Gdyni] / fotografia K. Andryszkiewicz. - Andryszkiewicz, Krystyna (1955- ). (Miesięczna Kronika Fotograficzna. Województwo Gdańskie, 1979)
Przedstawia budynek Teatru Muzycznego w Gdyni, 1979 r.