Merkblätter zum Weltkrieg / bearb. von Bodo Zimmermann. - Zimmermann, Bodo (1886-1963); Siegismund, Karl (1861-1932) (Karl Siegismund, 1917)
Niemiecki afisz z grudnia 1917 r. infor. o bitwie pod Cambrai.