Ex Libris Ottmar Premstaller - Jakubowski, Wojciech (1929-2024) (1984)
Przedstawia dwie głowy: lwa i barana, u dołu napis: Ex Libris Ottmar Premstaller. Sygn. aut. w obrębie kompoz. Pod wyciskiem płyty ołówkiem autograf aut.