[Afisz. Incipit] Reprezentacyjny Zespół Młodzieżowy Wybrzeża Pięć Linii ... (Gdynia : [wydawca nieznany], 1966)
Afisz informujący o koncercie, który miał miejsce w Sali "Turystycznej" Grand Hotelu w Sopocie.
Keywords: Grand Hotel (Sopot, Polska, budynek) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Życie muzyczne -- Polska -- Sopot -- 1945-1970 -- druki ulotne; Sopot (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.