[Stan wojenny 1981] [Rozpraszanie demonstracji przez jednoski MO] / Fotografował Bogusław Nieznalski. - Nieznalski, Bogusław (1948-2014) (1981)
Przedstawia skrzyżowanie ul. Wały Piastowskie z ul. Rajską podczas rozpraszania demonstracji przez oddziały MO, 16 grudnia 1981 r.