Wojsko Polskie 1914-1939 : katalog pocztówek Siedleckiego Klubu Kolekcjonerów / Sławomir Kordaczuk. - Kordaczuk, Sławomir (1958- ). (Muzeum Regionalne w Siedlcach : PTTK Oddział "Podlasie" w Siedlcach. Regionalna Pracownia Krajoznawcza, 2018)
Katalog pocztówek wydanych przez Siedlecki Klub Kolekcjonerów w latach 2009-2018.