[Afisz. Incipit] Tkanina dekoracyjna Anny Wójcik październik 1966 r. ... / Związek Polskich Artystów Plastyków, Biuro Wystaw Artystycznych Sopot. ([wydawca nieznany], 1966)
Afisz informujący o wystawie w Pawilonach Wystawowych BWA przy Molo w Sopocie.