[Afisz. Incipit:] Kino "Capitol" wspaniały film muzyczny z życia króla walca Johanna Straussa p.t. "Wielki walc". ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o seansach w październiku w malborskim kinie.