Służbie folwarku rozporządzenie obowiązujące. ([S.l. : s.n., 1920)
Druk bolszewicki do mieszkańców powiatu radzyńskiego.
Data wyd. na podst. treści.
Keywords: Wojna polsko-bolszewicka (1919-1920) -- druki ulotne