[Afisz teatralny. Incipit] Tow. Chóru Kościelnego pod opieką św. Cecylii w Gniewie urządza przedstawienie z następującym programem ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o przedstawieniu 21-22.06.1947 r. W programie: List więźnia do matki, Hanusia Kowalska, Werbel domowy, Śpiew Grajka, Taniec "Walc Lehara".