[Afisz teatralny. Incipit] Tow. Chóru Kościelnego pod opieką św. Cecylii w Gniewie urządza przedstawienie z następującym programem ... (Gniew : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o przedstawieniu 21-22.06.1947 r. W programie: List więźnia do matki, Hanusia Kowalska, Werbel domowy, Śpiew Grajka, Taniec "Walc Lehara".
Keywords: Teatry -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gniew (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.