Patrzące II - Góra, Jan (1936-2023). ([Gdańsk], 1964)
Przedstawia dwie stojące sylwetki kobiece w otwartej przestrzeni, patrzące w kierunku horyzontu.
U dołu pod kompozycją ołówkiem tytuł, technika, sygnatura autora i data.
Miejsce powstania według działalności autora.
Keywords: Grafika -- Polska -- 1945-1970.