[Afisz. Incipit:] Premiera 23.VI.1970 r. Mikołaj Rimski-Korsakow Mozart i Salieri ... - Opera i Operetka (Bydgoszcz). (Bydgoszcz : [wydawca nieznany], 1970)
Afisz informujący o wydarzeniu. Kierownictwo muzyczne Włodzimierz Ormicki, inscenizacja i reżyseria Wiktor Charczenko, przygotowanie chóru Antoni Rybka.
Keywords: Bydgoszcz (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.