[Afisz teatralny. Incipit] Danziger Theater. Erstes Abonnement. No. 18. Donnerstag den 10ten November 1825. Das Bild. Ein Trauerspiel in 5 Aufzügen, von Ernst v. Houwald. ([Gdańsk] : [wydawca nieznany], 1825)
Afisz przedstawienia "Das Bild. Ein Trauerspiel in 5 Aufzügen" Ernsta von Houwalda.
Tytuł nadany przez katalogującego.
Miejsce wydania na podstawie treści afisza i katalogu historycznego PAN Biblioteki Gdańskiej.
Keywords: Houwald, Ernst von -- (1778-1845).; Stadttheater (Gdańsk) -- 19 w. -- druki ulotne; Afisze -- Polska -- Gdańsk -- 19 w; Teatry -- Polska -- Gdańsk -- 19 w. -- druki ulotne