[Afisz. Incipit] Obwieszczenie. Prezydium Miejskiej Rady Narodowej w Gdyni podaje do wiadomości punkty wymiany pieniędzy dla zakładów pracy ... ([wydawca nieznany], 1950)
Afisz z treścią obwieszczenia.