[Afisz. Incipit] Obwieszczenie. Prezydium Miejskiej Rady Narodowej w Gdyni podaje do wiadomości punkty wymiany pieniędzy dla zakładów pracy ... (Gdynia : [wydawca nieznany], 1950)
Afisz z treścią obwieszczenia.
Keywords: Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdynia (woj. pomorskie); Druki ulotne -- 1945-1970.; Druki ulotne