Ex Libris Muzeum Farmacji Akademii Medycznej w Krakowie Otwarcie Nowej Ekspozycji Muzealnej W Budynku Przy Ul. Floriańskiej 25 Kraków 9 III 91 / KK. - Kmieć, Krzysztof (1950-2011) (1991)
Przedstawia fragment ulicy Floriańskiej z bramą Floriańską, u góry nad dachami wąż wyłaniający się z kielicha. U dołu napis: Ex Libris Muzeum Farmacji Akademii Medycznej w Krakowie. Z lewej strony pionowo napis: Otwarcie Nowej Ekspozycji Muzealnej W Budynku Przy Ul. Floriańskiej 25 Kraków 9 III 91. Sygn. aut. i data w obrębie kompoz.