Stocznia - Słuszkiewicz-Kaczorowska, Beata (1916-2006). ([Sopot], 1965)
Przedstawia kadłuby okrętów w stoczni.
Pod kompozycją ołówkiem tytuł, technika, numer odbitki 2/50, sygnatura autora i data. Miejsce powstania według działalności autora.
Keywords: Grafika -- Polska -- 1945-1970.