[Dyplom Incipit] Miejskie Komitety Frontu Jedności Narodu ... przyznają Ob. dr Irenie Łukasik gdańszczaninowi 1967 ... ([wydawca nieznany], 1967)
Dyplom nadania tytułu gdańszczanin roku dla Irena Łukasik w plebiscycie Wieczór Wybrzeża.