Jarosław Iwaszkiewicz - Złodziej idealny / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 1980)
Program teatralny premiery, która miała miejsce 11.10.1980 r. na Scenie Kameralnej Teatru Wybrzeże w Sopocie. Reżyseria: Stanisław Hebanowski, scenografia: Anna Rachel-Koenig, muzyka: Andrzej Głowiński.