Jarosław Iwaszkiewicz - Złodziej idealny - Teatr Wybrzeże (Gdańsk). (Gdańsk : Teatr Wybrzeże, 1980)
Program teatralny premiery, która miała miejsce 11.10.1980 r. na Scenie Kameralnej Teatru Wybrzeże w Sopocie. Reżyseria: Stanisław Hebanowski, scenografia: Anna Rachel-Koenig, muzyka: Andrzej Głowiński.
Keywords: Teatr "Wybrzeże" (Gdańsk); Teatr Wybrzeże (Gdańsk) -- programy; Program teatralny; Programy teatralne -- Polska -- Gdańsk -- 1970-2000.; Druki ulotne -- Polska -- Gdańsk -- 1970-2000.