[Afisz. Incipit] Zawody bokserskie o mistrzostwo I-szej Ligi Sparta Bielsko Kolejarz Gdańsk ... ([wydawca nieznany], 1955)
Afisz informujący o meczu, który odbył się 16.01.1955 r. w hali sportowej we Wrzeszczu, ul. Słowackiego.