[Afisz. Incipit] Zawody bokserskie o mistrzostwo I-szej Ligi Sparta Bielsko Kolejarz Gdańsk ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1955)
Afisz informujący o meczu, który odbył się 16.01.1955 r. w hali sportowej we Wrzeszczu, ul. Słowackiego.
Keywords: Boks -- Polska -- 1945-1990 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.