[Afisz. Incipit] Związkowy Klub Sportowy "Pezaf-Wybrzeże" ... urządza ... Wielką Zabawę Taneczną ... ([wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o zabawie w sali Gdańskiej Fabryki Obrabiarek przy ul. Łąkowej 35-38.