[Afisz. Incipit] Związkowy Klub Sportowy "Pezaf-Wybrzeże" ... urządza ... Wielką Zabawę Taneczną ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o zabawie w sali Gdańskiej Fabryki Obrabiarek przy ul. Łąkowej 35-38.
Keywords: Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.